De Kleinen Bistro

bistronomisch plezier

De Kleinen Bistro zorgt voor de culinaire hoogtepunten in Westmalle. Het interieur kreeg een moderne inrichting met parketvloer, houten lambrisering en comfortabele stoelen. In de zomer kan je genieten op het volledig vernieuwde ruime en stijlvolle terras. Lawrence is een passionele autodidact die tegenwoordig garant staat voor een stevige portie bistronomisch plezier. Thari kan putten uit een hoop professionele ervaring die ze opdeed bij onder andere Wout Bru in Eygalières en Paco Guzman in Barcelona. In Westmalle zorgt ze voor een vriendelijke ontvangst.

Lawrence en Thari kozen bewust voor een beperkte kaart waarbij er extra aandacht geschonken wordt aan groenten en vis uit de Noordzee. De à la carte wordt aangevuld met een 3-gangen (45€), 4-gangen (55€), 5-gangen (65€) of the full experience 6-gangen ( 76€) waarvan de gerechten ook afzonderlijk besteld kunnen worden. Zowel op de kaart als bij de suggesties staat het hoofdingrediënt centraal en dagverse producten worden hedendaags verwerkt met een moderne twist. Vissoep met Noordzeekrab en rouille of lam - gepekeld & bbq - met spitskool en piccalilly zijn slechts enkele topgerechten van de chef. Thari zorgt niet alleen voor de professionele bediening maar ook voor de passende begeleiding van wijnen of aangepaste lokale bieren. De Kleinen Bistro heeft ook een zeer uitgebreide gin kaart en zelfs huisgemaakte gin.

De Kleinen Bistro heeft overduidelijk zijn plaats in het Bistronomie landschap ingenomen.

De Kleinen Bistro

Antwerpsesteenweg 190
2390 Westmalle

x
0 x
0 x

Openingsuren

MA 18u30 - 23u00
DI -
WO -
DO 18u30 - 23u30
VR 18u30 - 23u30
ZA 18u30 - 23u30
ZO 18u00 - 22u30

Locatie

Tags

Restaurant À la carte, Bistro, Healthy food, Kindermenu, Reserveren mogelijk
Keuken Belgisch, Europees
Extra Aanvaard bankkaart, Terras

Delen op sociale media

** = Door te klikken op deze knop geef je het restaurant toestemming om jou te contacteren mochten zij een plaatsje vrij hebben en worden jou persoonlijke gegevens getoond aan dit restaurant.

Wij maken gebruik van cookies op deze website, zo beleef je deze website op z'n best. Door op 'OK' te klikken of deze website te gebruiken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Meer info: klik hier

OK