Restaurant QV

Over QV

Restaurant QV - Over QV

Op 1 augustus 2015 is brasserie Cuvee restaurant QV geworden. Stefanie en Michaël namen de zaak over en maakten er hun eigen concept van: een kleine vaste kaart, met keuze tussen vis en vlees, die maandelijks verandert en een wisselende lunch. Er kan gekozen worden van 2 tot 6 gangen. Op die manier kan het restaurant inspringen op het seizoen, de oogst en de marktaanbiedingen van de dag en vooral, u telkens opnieuw verrassen met iets compleet anders.

De keuken heeft een klassieke basis, maar de gerechten zitten in een nieuw jasje én hebben soms een exotische toets. Ook streven ze er naar om zo veel mogelijk producten lokaal te kiezen om zo een topkwaliteit te brengen. Er is plaats voor 20 personen en er kan maximaal een groep van 18 personen samen worden gezet. Honden zijn niet toegelaten.

In het restaurant staan open keuken en bar naast elkaar, waar Stefanie de kok is en Michaël de gasten zal ontvangen. Stefanie studeerde aan de Hotel- en toerismeschool Spermalie te Brugge voor kok en Michaël gooide het over een andere boeg en liet het website- en programmeerverhaal achter zich.

We kijken uit naar jullie komst!

Terras

Van zodra het mooi weer is kan er ook aperitief genomen of gegeten worden op het terras van het restaurant. Het is een grote en rustige, zonnige stadstuin met weelderige kruidentuin. Kom het zelf uittesten bij mooi weer!

Restaurant QV - Terras

Parkeermogelijkheden

Gratis parkeren is mogelijk op de Patersparking (zijstraat van de Kortrijkstraat), aan de Sint-Pieterskerk en aan de Europahal (markt oversteken). De Kortrijkstraat zelf is betalend tot 18u.

Cadeaubon

Restaurant QV - Cadeaubon

Een cadeaubon kan je bij ons komen afhalen. Het bedrag kan je zelf kiezen en de bon is 1 jaar geldig. Afhalen kan gerust tijdens de openingsuren. Indien dit niet zou lukken tijdens onze openingsuren, contacteer ons dan voor een ander moment.

Restaurant QV

Kortrijkstraat 3
8700 Tielt

x
94 x
0 x

Openingsuren

MA -
DI -
WO 12u00 - 14u00
DO 12u00 - 14u00
VR 19u00 - 21u00
ZA 19u00 - 21u00
ZO 12u00 - 14u00

Locatie

Tags

Restaurant Enkel menu (geen à la carte), Fusion, Healthy food, Reserveren mogelijk
Keuken Belgisch, Frans, Wereldkeuken
Extra Aanvaard bankkaart, Rolstoeltoegankelijk, Terras, Wifi

Delen op sociale media

** = Door te klikken op deze knop geef je het restaurant toestemming om jou te contacteren mochten zij een plaatsje vrij hebben en worden jou persoonlijke gegevens getoond aan dit restaurant.

Wij maken gebruik van cookies op deze website, zo beleef je deze website op z'n best. Door op 'OK' te klikken of deze website te gebruiken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Meer info: klik hier

OK